Doğu Türkistan Zulmü : Doğu Türkistan'da Çin'in bitmeyen zulmü - Gerçek Hayat : Filistin'e gösterdiğiniz önemi birazda onlara gösterin.

Doğu Türkistan Zulmü : Doğu Türkistan'da Çin'in bitmeyen zulmü - Gerçek Hayat : Filistin'e gösterdiğiniz önemi birazda onlara gösterin.. Doğu türkistan çin'li kafirlerin zulmü altında. Doğu türkistan'daki zulme dur de! Facebook'ta yapılan bir paylaşımda yer alan ve yedi fotoğraftan oluşan bir kolajın da çin'in doğu türkistan'da uyguladığı zulmü gösterdiği iddia edildi. .insan gücünün cazibesine dayanamayıp devletlerine bu olaylar hakkında bence baskı kurmaktadırlar sizce sizin de çinde şirketiniz olsa doğu türkistan daki zulmü dile getirebilirmiydiniz? Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor.

Gün geçtikçe bu konu benim canımı sıkıyor. Doğu türkistan ve çin zulmü. Doğu türkistan yüzölçümü itibariyle 1.828.418 kilometrekaredir. Yüzyılda dünyanın dört bir yanında savaşlar, iç kargaşalar, toplu katliamlar, terörün her türlüsü insanlığa dehşet saçtı. Bence işin aslını artık kendi fikirlerini ayet ve kendi liderlerini peygambermiş gibi savunan ve bu.

İŞTE GERÇEKLER- DOĞU TÜRKİSTAN'DAKİ ÇİN ZULMÜ TÜRKOĞLU'NDA ...
İŞTE GERÇEKLER- DOĞU TÜRKİSTAN'DAKİ ÇİN ZULMÜ TÜRKOĞLU'NDA ... from www.turkoglu46.com
Çin'in yeni ve en aşağılık zulmü ise 'kardeş aile' projesi. Tarih boyunca hunlar, göktürkler, moğollar, ruslar gibi birçok devletin egemenliği altına girmiş olan doğu türkistan'da çin zulmü; Bile olsa bu çok önemli değildir çünkü rabia kadir zulme karşı uygur halkı için 'umudun bayraktarı' olmuştur. Din kardeşi deyip yardım ettik, soy kardeşlerimizi görmezden geldik! .insan gücünün cazibesine dayanamayıp devletlerine bu olaylar hakkında bence baskı kurmaktadırlar sizce sizin de çinde şirketiniz olsa doğu türkistan daki zulmü dile getirebilirmiydiniz? Arkadaşlar bu doğu türkistan olayının türkiyede ne boyutlara çekildiğini bu gün anlamış oldum. Filistin'e gösterdiğiniz önemi birazda onlara gösterin. Doğu türkistan'da çin yönetiminin baskı ve asimilasyonları, her geçen gün ortaya çıkıyor.

Facebook'ta yapılan bir paylaşımda yer alan ve yedi fotoğraftan oluşan bir kolajın da çin'in doğu türkistan'da uyguladığı zulmü gösterdiği iddia edildi.

Türk anaları daha mustafa kemaller doğurmayacak mı? Doğu türkistan'ın kalkınması ve halkın refahı için ayrılan pay oldukça düşüktür. Doğu türkistan halkına yaşatılan zulüm, gün geçtikçe büyüyor ve yaşamını yitirenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor. Canlı canlı maymun yiye yiye suretleri de maymuna benzeyen bu kafir millet doğu türkistan'da müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor. Doğu türkistan'da kamptan çıkanların başına bunlar geliyor! Filistin halkı sattıkları toprakların bedelini ödüyorlar. Doğu türkistan için harekete geçme zamanı! En son gelen haberlere göre; Bile olsa bu çok önemli değildir çünkü rabia kadir zulme karşı uygur halkı için 'umudun bayraktarı' olmuştur. Facebook'ta yapılan bir paylaşımda yer alan ve yedi fotoğraftan oluşan bir kolajın da çin'in doğu türkistan'da uyguladığı zulmü gösterdiği iddia edildi. Doğu türkistan da yapılan zulmü unutmayın. Sizce de yeterince susmadık mı? Türkiye`nin devlet ve halk olarak doğu türkistan`daki zulme karşı sesini yükseltmesi gerekir.

Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa beni bir türk anası doğurmadı mı? Doğu türkistan zulmü ile ilgili hazırladığımız bu belgeselde; Bu dönemde merkezi çin hükümeti'nin doğu türkistan üzerindeki kontrolü azdı. Doğu türkistan'da bitmeyen çin zulmü. 18 kasım 2016 cuma, 07:15.

Doğu Türkistan'da Çin zulmü sürüyor
Doğu Türkistan'da Çin zulmü sürüyor from s2.trthaber.com
Unutulmaması gereken bir halktır doğu türkistan halkı… bir yönetim altında ezilen bir başka mazlum halkı da akıldan çıkarmamak gerekir: Canlı canlı maymun yiye yiye suretleri de maymuna benzeyen bu kafir millet doğu türkistan'da müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor. Çin'in doğu türkistanlılara yaptığı zulüm ve işkencelerle ilgili haber ve görüntüleri duyduğum, izlediğim zaman uykularım kaçıyor. Doğu türkistan ile ilgili sözler. Doğu türkistan yüzölçümü itibariyle 1.828.418 kilometrekaredir.  doğu türkistan'da çin zulmü. Doğu türkistan'da bitmeyen çin zulmü. Bile olsa bu çok önemli değildir çünkü rabia kadir zulme karşı uygur halkı için 'umudun bayraktarı' olmuştur.

    bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız.

Doğu türkistan ve çin zulmü. Tarih boyunca hunlar, göktürkler, moğollar, ruslar gibi birçok devletin egemenliği altına girmiş olan doğu türkistan'da çin zulmü; Tibet, i̇ç moğolistan ve mançurya gibi kızıl çin müstemlekeleri dâhil, bütün çin topraklarının beşte birini teşkil etmektedir. En son gelen haberlere göre; Kardeş(!) aile uygulaması adı altında büyük bir zulme imza atılmıştır. Konumuzda doğu türkistan'da uygur türklerine yapılan zulmü kınamak için paylaşımlar yapmayı amaçlıyoruz. Doğu türkistan da yapılan zulmü unutmayın. Yüzyılda dünyanın dört bir yanında savaşlar, iç kargaşalar, toplu katliamlar, terörün her türlüsü insanlığa dehşet saçtı. Doğu türkistan çin'li kafirlerin zulmü altında. Çin'in doğu türkistan'daki müslümanlara yaptığı zulüm, bir kez daha bm gündemine taşınıyor.     bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Türkiye`nin devlet ve halk olarak doğu türkistan`daki zulme karşı sesini yükseltmesi gerekir. Çin'in doğu türkistanlılara yaptığı zulüm ve işkencelerle ilgili haber ve görüntüleri duyduğum, izlediğim zaman uykularım kaçıyor.

Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa beni bir türk anası doğurmadı mı? Doğu türkistan'daki zulme dur de! Doğu türkistan çin'li kafirlerin zulmü altında. Sizce de yeterince susmadık mı? Doğu türkistan halkına yaşatılan zulüm, gün geçtikçe büyüyor ve yaşamını yitirenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor.

Doğu Türkistan İçin Yürüdüler - Doğu Türkistan Maarif Derneği
Doğu Türkistan İçin Yürüdüler - Doğu Türkistan Maarif Derneği from www.doguturkistander.org
 doğu türkistan'da çin zulmü. Bu büyüklükte belki de dünyanın en büyük hapishanesi diyebiliriz.     bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Doğu türkistan'da kamptan çıkanların başına bunlar geliyor! Facebook'ta yapılan bir paylaşımda yer alan ve yedi fotoğraftan oluşan bir kolajın da çin'in doğu türkistan'da uyguladığı zulmü gösterdiği iddia edildi. Filistin halkı sattıkları toprakların bedelini ödüyorlar. Doğu türkistan'da çin yönetiminin baskı ve asimilasyonları, her geçen gün ortaya çıkıyor. Filistin'e gösterdiğiniz önemi birazda onlara gösterin.

 doğu türkistan'da çin zulmü.

Kardeş(!) aile uygulaması adı altında büyük bir zulme imza atılmıştır. Türk anaları daha mustafa kemaller doğurmayacak mı? Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor. Çin'in doğu türkistanlılara yaptığı zulüm ve işkencelerle ilgili haber ve görüntüleri duyduğum, izlediğim zaman uykularım kaçıyor. .insan gücünün cazibesine dayanamayıp devletlerine bu olaylar hakkında bence baskı kurmaktadırlar sizce sizin de çinde şirketiniz olsa doğu türkistan daki zulmü dile getirebilirmiydiniz? Bile olsa bu çok önemli değildir çünkü rabia kadir zulme karşı uygur halkı için 'umudun bayraktarı' olmuştur. Doğu türkistan 35 milyon müslümanın yaşadığı açık bir hapishane.     bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Tarih boyunca hunlar, göktürkler, moğollar, ruslar gibi birçok devletin egemenliği altına girmiş olan doğu türkistan'da çin zulmü; Doğu türkistan halkına yaşatılan zulüm, gün geçtikçe büyüyor ve yaşamını yitirenlerin sayısı her geçen gün yükseliyor. Doğu türkistan'daki 'soykırım'ı dünyaya bildirmek için çalışıyorum. (rabia kadir). Filistin'e gösterdiğiniz önemi birazda onlara gösterin. Canlı canlı maymun yiye yiye suretleri de maymuna benzeyen bu kafir millet doğu türkistan'da müslüman kardeşlerimize zulüm ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code