Kktc Külliye - Bizi ilgilendirmediği gibi kıbrıs halkını da ilgilendireceğini zannetmiyorum.

Kktc Külliye - Bizi ilgilendirmediği gibi kıbrıs halkını da ilgilendireceğini zannetmiyorum.. Cumhurbaşkanı erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Kktc'ye kazandırılan eserlerin toplu bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok. Kktc meclisi'nde yaptığı konuşmasında, türkiye olarak kıbrıs türk vatandaşının yanında olduğunu ifade eden cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, şu ifadelere yer verdi Kktc'ye kazandırılan eserlerin toplu bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok. Kktc parlamentosu'nda konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, merakla beklenen 'müjde'si külliye olunca sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nde açıklayacağı müjde belli oldu. Kktc'ye kazandırılan eserlerin toplu bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) kimi gafillerin zehirli ayrılık oklarını kıbrıs türk halkının kalbine saplamasına fırsat vermeyeceğiz. Kendi ülkesinin ağzına sıçtığı yetmedi, bir de kıbrıs'ı betona bulayacaktır. Erdoğan geçtiğimiz günlerde kktc'de yapılacak olan külliye'nin detaylarını gençlere anlattı.

Rhqc8z7a8xsimm
Rhqc8z7a8xsimm from www.eskisehirhaber.com
Bizi ilgilendirmediği gibi kıbrıs halkını da ilgilendireceğini zannetmiyorum. Erdoğan geçtiğimiz günlerde kktc'de yapılacak olan külliye'nin detaylarını gençlere anlattı. Herkesin merak ettiği müjdeyi veren. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) kimi gafillerin zehirli ayrılık oklarını kıbrıs türk halkının kalbine saplamasına fırsat vermeyeceğiz. Gün içinde öğrendiğimiz müjdenin ardından oldukça şaşırdık. Cumhurbaşkanı erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, bugün kktc'ye gitti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nde açıklayacağı müjde belli oldu.

Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, kktc cumhurbaşkanlığı'nın ne doğru dürüst bir binası külliyesi var veya parlamento binası var.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Kktc'ye kazandırılan eserlerin toplu bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok. Herkesin merak ettiği müjdeyi veren. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nde açıklayacağı müjde belli oldu. Cumhurbaşkanı erdoğan, tarihi ziyaretinde kktc'ye cumhurbaşkanlığı külliyesi ve yeni parlamento binası inşa. Erdoğan geçtiğimiz günlerde kktc'de yapılacak olan külliye'nin detaylarını gençlere anlattı. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü. Bizi ilgilendirmediği gibi kıbrıs halkını da ilgilendireceğini zannetmiyorum. Cumhurbaşkanı erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Hepimiz uzun zamandır cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın vereceği kktc müjdesini bekliyorduk değil mi? Cumhurbaşkanı, kktc için yapılacak külliye ve parlamento binasını neden bu kadar önemsedi? *bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nı ne doğru dürüst cumhurbaşkanlığı binası. Kendi ülkesinin ağzına sıçtığı yetmedi, bir de kıbrıs'ı betona bulayacaktır.

Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, şu ifadeleri kullandı: Cumhurbaşkanı erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Kktc'ye kazandırılan eserlerin toplu bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc'ye giden tayyip erdoğan bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok.

Dp4j3yynjlz0em
Dp4j3yynjlz0em from i.sozcu.com.tr
Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, şu ifadeleri kullandı: Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, bugün kktc'ye gitti. Kktc'ye kazandırılan eserlerin toplu bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok. *bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nı ne doğru dürüst cumhurbaşkanlığı binası. Hepimiz uzun zamandır cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın vereceği kktc müjdesini bekliyorduk değil mi? Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc'ye giden cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, lefkoşa'da cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Kendi ülkesinin ağzına sıçtığı yetmedi, bir de kıbrıs'ı betona bulayacaktır. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü.

Cumhurbaşkanı, kktc için yapılacak külliye ve parlamento binasını neden bu kadar önemsedi?

Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, bugün kktc'ye gitti. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümünde kktc'de bulunmanın bahtiyarlığı içindeyim. Kıbrıs türk halkının bayram sevincine şahit olacağız. Cumhurbaşkanı erdoğan, tarihi ziyaretinde kktc'ye cumhurbaşkanlığı külliyesi ve yeni parlamento binası inşa. *bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nı ne doğru dürüst cumhurbaşkanlığı binası. Kktc parlamentosu'nda konuşan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, merakla beklenen 'müjde'si külliye olunca sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, kktc cumhurbaşkanlığı'nın ne doğru dürüst bir binası külliyesi var veya parlamento binası var. Hepimiz uzun zamandır cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın vereceği kktc müjdesini bekliyorduk değil mi? Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) kimi gafillerin zehirli ayrılık oklarını kıbrıs türk halkının kalbine saplamasına fırsat vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanı erdoğan dün kktc meclisi'nde yaptığı konuşmada günler. Cumhurbaşkanı erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Erdoğan geçtiğimiz günlerde kktc'de yapılacak olan külliye'nin detaylarını gençlere anlattı. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü.

Cumhurbaşkanı erdoğan, kktc`de gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı külliyesi'ndeki bina malum i̇ngilizlere ait bir gecekondu. Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, şu ifadeleri kullandı; Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümünde kktc'de bulunmanın bahtiyarlığı içindeyim. Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Ar9y0ruafauz0m
Ar9y0ruafauz0m from d.siyasetcafe.com
*bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nı ne doğru dürüst cumhurbaşkanlığı binası. Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, kktc cumhurbaşkanlığı'nın ne doğru dürüst bir binası külliyesi var veya parlamento binası var. Cumhurbaşkanı, kktc için yapılacak külliye ve parlamento binasını neden bu kadar önemsedi? Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, şu ifadeleri kullandı: Kendi ülkesinin ağzına sıçtığı yetmedi, bir de kıbrıs'ı betona bulayacaktır. Cumhurbaşkanı erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc'ye giden cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, lefkoşa'da cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Kktc'ye kazandırılan eserlerin toplu bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok.

Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, kktc cumhurbaşkanlığı'nın ne doğru dürüst bir binası külliyesi var veya parlamento binası var.

Cumhurbaşkanı erdoğan'ın kktc'de verdiği 'külliye müjdesi'ne eski kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı tepki gösterdi. Kktc'ye kazandırılan eserlerin toplu bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nın düzgün bir külliye ve binası yok. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc'ye giden cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, lefkoşa'da cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. *bilindiği gibi kktc cumhurbaşkanlığı'nı ne doğru dürüst cumhurbaşkanlığı binası. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) kimi gafillerin zehirli ayrılık oklarını kıbrıs türk halkının kalbine saplamasına fırsat vermeyeceğiz. Kıbrıs'ta duyuracağım dediği müjdesini de açıklayan erdoğan, kktc cumhurbaşkanlığı'nın ne doğru dürüst bir binası külliyesi var veya parlamento binası var. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, bugün kktc'ye gitti. Kıbrıs'ta iki devletli çözüm isteyen türkiye dün bu konuda önemli bir adım attı. Erdoğan geçtiğimiz günlerde kktc'de yapılacak olan külliye'nin detaylarını gençlere anlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan dün kktc meclisi'nde yaptığı konuşmada günler. Herkesin merak ettiği müjdeyi veren. Cumhurbaşkanı erdoğan, kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kktc cumhuriyet meclisi özel oturumu'nda milletvekillerine hitap etti. Kıbrıs türk halkının bayram sevincine şahit olacağız.

Cumhurbaşkanı erdoğan dün kktc meclisi'nde yaptığı konuşmada günler kktc. Kıbrıs barış harekatı'nın 47'nci yıl dönümü dolayısıyla kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti (kktc) kimi gafillerin zehirli ayrılık oklarını kıbrıs türk halkının kalbine saplamasına fırsat vermeyeceğiz.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code